logo-hh-live-header-02

Maandag 24 september 19:30

Accepteer wat je niet accepteert.

Nieuwste Helden & Hordes Live thema:

Accepteer wat je niet accepteert

Je bent je omgeving. Je krijgt wat je tolereert. En je wordt wat je herhaaldelijk doet. In het Engels zeggen ze het ook mooi; whatever the mind can believe you can achieve! Als we op deze oneliner afgaan is het leven maakbaar! Noem het The American Dream. Jij staat in het midden van het heelal. De wereld draait om jou. Letterlijk en figuurlijk.

Lees verder

Wat er ook komt, laat het maar komen. Wat er ook blijft, laat het maar zijn. Wat er ook gaat, laat het gewoon gaan. In het Engels zeggen ze het ook mooi: I’ve a plan. Do you trust me? - Universe. Als we hier op afgaan dan is het leven vooral meegeven. Zoals een takje in een wilde rivier. Je hebt geen invloed. Noem deze theorie de non dualiteit. Het leven is eenheid in beweging, en jij beweegt mee.

Is het leven nou maakbaar of niet? Bepaal je bijvoorbeeld waar je bent geboren? Of je de ware vindt? Of je rijk of arm bent? En of je ziek wordt? Hoeveel invloed hebben we op de belangrijkste dingen? Aan de andere kan; als je iedere dag oefent op een penalty, dan wordt de kans wel groter dat je scoort. En als je goed wordt in flirten dan maak je meer kans op een leuke partner.

We leven in een non duale wereld die we duaal ervaren. Zo zijn we geprogrammeerd. Die dualiteit wordt gecreëerd door ons denken. En daar gaat het vaak een beetje mis. We leven in gedachten. We vertellen onszelf verhalen, en we hebben verwachtingen.

In de Helden & Hordes live show ‘Accepteer wat je niet Accepteert’ gaan Alex van der Werf en Eddy Boom in gesprek over het loslaten en beïnvloeden van een steeds sneller veranderende wereld.

Anderen over Helden & hordes

De interviewer Eddy Boom van Dr.Woe haalt binnen no time iemands werkelijke waarheid omhoog, zonder daarbij vervelend of drammerig te worden. Lekker luistervoer, deze podcast!

Over een onderwerp waar ik zelf niet direct naar opzoek was gegaan. Een mooi cadeau zo op de zaterdag middag.

Fijne show om naar te luisteren tijdens dagelijkse bezigheden! Door de vragen van host Eddy gaan de gesprekken een stuk dieper zonder daarbij meteen te zweverig te worden. Je krijgt daardoor een mooi beeld van wat de tafelgasten nu echt beweegt. Aanrader!

Exclusieve Liveshow

Let op: er zijn maar 50 kaarten beschikbaar. Het wordt een ontzettend toffe avond waarin je bewustzijn naar een nieuw level wordt getild.
Entree €9,97

De Roos, Amsterdam

Ma. 24 September 2018

van 19.30 tot 22.00

+ Borrel

De Hosts

In deze Helden en Hordes live show 'accepteer wat je niet accepteert' gaan Alex en Eddy samen in gesprek over enezerijds het maakbare leven, en anderszijds de wereld van mindfulness en overgave. In een conversatie van een uur werken ze toe naar mogelijke conclusie. Het laatste kwartier is interactief; jij stelt jouw vraag vanuit het publiek.

alex-werf-1400x1400

Alex van der werf

Founder Spiritual Rebel | Online Marketer

Alex van der werf is Co-founder van het merk en startup Spiritual Rebel. Daarnaast helpt hij ondernemers met het verspreiden van hun visie & missie middels social-advertisement. Zijn levensmotto is simpel ‘Life is 50%, fuck it 50% namasté.

Eddy Boom

Founder Dr.Woe | Host Helden en Hordes

Eddy Boom is co-founder van marketing en positionerings bureau Dr.Woe en host van deze podcast. Door de jaren heen heeft hij talloze boeken, gesprekken en seminars over persoonlijke ontwikkeling verzwolgen, waardoor hij de ideale gesprekspartner is voor menig succesvol bewust ondernemer. Daarnaast is hij fervent jongleur, legt hij met zijn camera alles vast wat los staat en heeft hij een Kuifje collectie op het niveautje ‘Help mijn man heeft een Hobby’.

eddy-boom-1400x1400

Waarom je dit niet wilt missen:

Dit is waarom je er dinsdag 4 september bij wilt zijn:

1. Inzichten van experts
Alex en Eddy hebben gewerkt voor de grootste persoonlijke ontwikkeling organisaties zoals succesgids en 365 dagen succesvol. Daarbij hebben ze duizenden uren aan seminars, boeken en podcasts versleten over dit onderwerp. En oja, ze zijn ook nog ervaringsdeskundig.

2. Interactieve live podcast
Fan van de Helden en Hordes podcast? Dan moet je er zeker bij zijn. Dit is de mogelijkheid om jouw vragen te stellen achter de guys van Helden en Hordes zelf!

3. Ontmoet likeminded people
Heb je weleens geluisterd naar de podcast? Dan heb je dat 'in common' met de andere gasten. Grote kans dat je dan ook een gemeenschappelijke interesse hebt voor spiritualiteit, ondernemen, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Misschien lopen je toekomstige vrienden of klanten er wel rond.

4. Een schot in de roos
Er wordt wel gezegd; om dichtbij jezelf te komen moet je soms even afstand nemen. Locatie de roos is een fijne plek om even vanuit helikopter modus naar je leven te kijken.

5. Geen belerend geleuter
Ook wij, de hosts zijn net mensen. Je gaat niet met 'de waarheid' naar huis. Zeker dit thema is daar niet voor gemaakt. Wel is ons doel om je te intrigeren en inspireren.

bg-hh-live-header-04

Terugluisteren Alex & Eddy

Luister naar een eerder gesprek tussen Alex en Eddy

Dit leer je in de podcast: Boys do cry. En dat is maar goed ook. In een zeer openhartig gesprek vertelt Alex over het ontstaan van Spiritual Rebel; een kledingmerk, een statement en een beweging waarin mensen samenkomen die verbinding voelen met de wereld van spiritualiteit, maar ook met hun poten in de modder staan. Ook deelt hij zijn reis als mens, en welke concepten en verhalen zich onderweg aan hem hebben openbaart. Tune in op de tot nu toe langste podcast, en stay in tune tot het eind. Want dit is niet enkel de langste podcast, maar misschien… ook wel de meest kwetsbare tot nu toe.

Luisteren kan hier.

Veelgestelde twijfels

Twijfel je ergens over of is er nog iets onduidelijk? Check dit rijtje dan even:

Waar is Helden en Hordes Live?

Stichting de Roos
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam

Wanneer is het?

Maandag 24 september
Aanvang: 19:30 tot 22:00

Hoe kan ik erbij zijn?

Zorg dat je op tijd je tickets scoort. Let op: er zijn slechts 50 stoelen beschikbaar. Be there or be square!

Voor wie is deze Helden en Hordes live?

Jij wilt bij deze Helden en Hordes live zijn als je affiniteit hebt persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, non-dualiteit en je houdt van ondernemen of creëren.

Anderen over Helden & hordes

De interviewer Eddy Boom van Dr.Woe haalt binnen no time iemands werkelijke waarheid omhoog, zonder daarbij vervelend of drammerig te worden. Lekker luistervoer, deze podcast!

Over een onderwerp waar ik zelf niet direct naar opzoek was gegaan. Een mooi cadeau zo op de zaterdag middag.

Fijne show om naar te luisteren tijdens dagelijkse bezigheden! Door de vragen van host Eddy gaan de gesprekken een stuk dieper zonder daarbij meteen te zweverig te worden. Je krijgt daardoor een mooi beeld van wat de tafelgasten nu echt beweegt. Aanrader!

POdcAST?

Wat is een podcast? Een Podcast is een soort radioprogramma op het internet. Je zou het radio on demand kunnen noemen. Jij bepaalt naar wie je luistert, waar je luistert en op welk moment je luistert. Voor iedere smartphone zijn er apps om podcasts te beluisteren. Wat is een live podcast? Op een live podcast heb jij invloed. Jij bent erbij, kan meepraten en bepaalt de lijn van het gesprek. Een aantal weken na de live opname waar jij bij bent wordt de podcast gepubliceerd op Spotify, iTunes en YouTube.

Rijdende school

Luister je in de trein, op de fiets of in de auto? Één ding is zeker. Je komt slimmer en geïnspireerder aan op je bestemming dan toen je wegging.

Even vertragen

Klaar met hap snap weg media en the fear of missing out? Een podcast helpt je even te vertragen. Het is jouw stukje diepgang in een fastfood tijdperk.

Handsfree fun

Voor een video of blog moet je écht gaan zitten. Een podcast kan ook tijdens het sporten of de afwas. En wist je dat podcasts in de VS net zo groot zijn als tv?

Mis geen aflevering

Meld je aan, en wij zorgen dat jij het middelpunt blijft in een web van Makers, Creators & Worldshakers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.